Кои сме ние?

Ние в WeMakeIt вярваме, че 3D печатът е много повече от едно гаражно хоби и сме си поставили за цел да покажем на хората и да убедим бизнеса, че 3D печатът може да улесни много процеси, спести разходи и дори създаде нови възможности, които не биха били възможни по традиционните начини.

През годините забелязваме, че 3D принтирането лека полека набира популярност и все повече хора започват да чуват и да се интересуват от него, но все още дори наши приятели и партньори се учудват, когато разберат колко е напреднала технологията и какви "магии" могат да се правят.

Точно затова решихме да отворим този електронен магазин, където да представяме и предлагаме все повече и повече продукти от най-различен тип, доста от които с възможност за персонализация - нещо, което традиционното масово производство не може, или прави прекалено скъпо, което е още по-добър пример за силата на 3D печата!

Нашият екип се съсоти от млади ентусиасти, които, благодарение на своите хобита като авиомоделизъм и Airsoft, започват да се интересуват от 3D печат още през 2016 г.

Част от екипа ни са силно технически ориентирани - програмисти, които се стремят да приложат уменията си и в сферата на 3D печата.

Неуморните ни и креативни дизайнери черпят идеи и вдъхновение от заобикалящия ги свят и проблемите, които виждат в него, но оставят място и за въображение с някои от по-радикалните си идеи, които често се оказват на ръба на технически възможното.